28feb.2024
MGM-logo
Caută
Close this search box.

Împreună suntem de 20 de ori mai puternici... pentru copiii României!

Alege să direcționezi gratuit 20% din impozitul anual pe profit sau venit. Astfel vei contribui la cele peste 27 de proiecte aflate în desfășurare, ajutând copiii, vârstnicii sau familiile aflate în nevoie

Conform Codului Fiscal, dacă ai o societate comercială sau o microîntreprindere, poți direcționa 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului, către Asociația Misionând Generația de Mâine. În acest mod, te asiguri că știi unde se duc o parte din banii pe care compania îi plătește ca și taxe către stat.

Acest lucru se poate face până la data de 31.12.2021, pe baza unui contract de sponsorizare.

Cine poate dona 20%?

Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Sumele care rămân nededuse în anul fiscal, întrucât depășesc limita minimă care se scade din impozitul pe profit, pot fi reportate în următorii 7 ani consecutivi.

Și microîntreprinderile care efectuează sponsorizări, potrivit legii, pentru susținerea organizațiilor non-profit, pot beneficia de credit fiscal în cuantum de 20% din impozitul pe venit, datorat pentru trimestrul în care au efectuat sponsorizarea. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.
Metoda de calcul este aceeași.

Persoanele fizice autorizate pot acorda și ele sponsorizări. Cheltuiala cu sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net stabilit conform normelor fiscale.

Ce anume puteți dona?

FONDURI

Aveți posibilitatea de a vă implica financiar în activitatea pe care noi o desfășurăm

BUNURI

Oferim posibilitatea de a dona și bunuri prin firmă.

SERVICII

Credeți că serviciile companiei dumneavoastră ne pot ajuta în vreun fel? Ne-ar face mare plăcere să colaborăm!

Care sunt pașii pentru sponsorizare?

PASUL 1

  • Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, în limita a 0,75% din cifra de afaceri.

PASUL 2

  • Generați online contractul de sponsorizare de aici

SAU

SAU

PASUL 3

  • Trimiteți contractul (în 2 exemplare) pe adresa de email contact@misiuneamgm.ro sau la adresa: Răzvan Burduja, Dumbrăveni, nr. 1468, strada Vereşti 727225 Suceava.

PASUL 4

  • Pentru numerar sau bunuri, contactați-ne ca sa ne punem de acord cu primirea lor.

Vă stăm la dispoziție pentru orice alte informații necesare!