Facem totul

Din Drag­čĺÖste pentru
oameni

Suntem alături de oamenii în
suferin╚Ť─â ╚Öi sprijinim rom├ónii nevoia╚Öi

Cine
suntem?

Pe scurt, suntem o echip─â care crede ├«n oameni ╚Öi pune pre╚Ť pe ei.

Credem in voluntariat

Lucr─âm cu peste 375 de voluntari

Credem in potentialul beneficiarilor

Investim in beneficiari ca în niste valori încă neslefuite. Asa am reusit să ajutăm pe unii copii să termine o scoală, pe altii să facă parte din echipa noastră de voluntari sau de lideri.

Credem în relatiile cu donatorii

Oferim transparent maximã, iar portile si casele noastre sunt deschise zilnic pentru donatorii care vin fizic alături de noi.

Credem in providenta lui Dumnezeu

Am ajuns in acest punct, prin implicarea lui Dumnezeu în mod palpabil în proiectele pe care ni le-a încredintat.

Misiunea
noastr─â

Misiunea noastr─â este de a ar─âta c├ót mai multor oameni c─â exist─â o via╚Ť─â mai bun─â, at├ót material─â c├ót ╚Öi spiritual─â. Din Drag­čĺÖste pentru OAMENI ne dorim s─â oferim beneficiarilor un model de via╚Ť─â demn de urmat, altul dec├ót cel din rutina pe care ace╚Ötia o tr─âiesc.

Viziunea
noastr─â

Viziunea noastr─â pune accent pe crearea cadrelor prin intermediul c─ârora oamenii din echip─â s─â se dezvolte, ca ├«mpreun─â cu ei ╚Öi cu partenerii ╚Öi donatorii no╚Ötri, s─â cre╚Ötem oameni cu impact ├«n familie, ├«n biseric─â ╚Öi ├«n societate.ÔÇő

Pe cine ajut─âm?

Valorile noastreÔÇő

Impact în lume

Activitatea MGM

Echipeaz─â un copil 2023

Echipeaz─â un copil 2020

Echipeaz─â un copil 2021

Povestea noastr─â

2013

Activitata MGM începe

Prima ac╚Ťiune de ajutorare f─âcut─â ├«n zona Vaslui, ├«n colaborare cu ╚ścoala Duminical─â BETELINO din Biserica Betel, Dumbr─âveni.

2014

Primele ac╚Ťiuni ale MGM

Ne-am concentrat pe dezvoltarea echipei de voluntari din mai multe localit─â╚Ťi ╚Öi biserici.
2015

Extindem parteneriatele noastre cu oameni devota╚Ťi, slujitori ╚Öi evangheli╚Öti, cu parteneri specializa╚Ťi ├«n diverse domenii precum consiliere, muzic─â ╚Öi implicare cre╚Ötin─â.

2016
Am organizat primele conferin╚Ťe regionale de tineret ╚Öi evangheliz─âri ├«n aer liber, sub sloganul "Tr─âie╚Öte pentru Hristos".
2017
Extinderea activit─â╚Ťilor ├«n Ucraina, ├«n zona Cern─âu╚Ťi, cu programe de ajutorare ╚Öi implicare cre╚Ötin─â.

Organizarea primelor tabere pentru copii: tab─âra de Zi "S─âpt─âm├óna Speran╚Ťei" ├«n colaborare cu Departamentul de Tineret, Familie ╚Öi Copii al Cultului Penticostal din Rom├ónia, reprezentat de fratele Samuel Muic─â.
2018
Am inaugurat prima conferin╚Ť─â regional─â dedicat─â adolescen╚Ťilor: Conferin╚Ťa MGM pentru Adolescen╚Ťi, ╚Öi am lansat proiectul "Un Acas─â Mai Bun".
2019

Activitatea MGM Crește

Lansarea primei Tabere de Zi "S─âpt─âm├óna Speran╚Ťei" ├«n Ucraina.

Am avut un impact semnificativ ├«n comunitate, prin dezvoltarea unui num─âr mare de proiecte ├«n cadrul organiza╚Ťiei

Am stabilit un parteneriat strategic cu Asocia╚Ťia "Miros de Cer", colabor├ónd ├«mpreun─â pentru a ajuta oamenii din Rom├ónia.
2020
Facem tranzi╚Ťia de la un simplu grup de misiune la o Organiza╚Ťie Non-Guvernamental─â (ONG) - Asocia╚Ťia MGM, av├ónd ca deviz─â: "Din Dragoste pentru OAMENI!". Achizi╚Ťion─âm primul nostru bus de marf─â al organiza╚Ťiei.
2022
Am mobilizat peste 300 de voluntari, prezen╚Ťi non-stop ├«n Vama Siret, pentru a oferi suport refugia╚Ťilor din zonele de conflict din Ucraina. Am fost prima organiza╚Ťie care a trecut grani╚Ťa de la Vama Siret pentru a oferi ajutor imediat refugia╚Ťilor de r─âzboi.
2023
Marc─âm 10 ani de la ├«nfiin╚Ťare. O born─â care marcheaz─â 10 ani de dedicare, de pasiune, de alergare ├«n sprijinul semenilor no╚Ötri care au mai pu╚Ťine binecuv├ónt─âri dec├ót noi. Ne-am deplasat ├«n Turcia pentru a oferi ajutor popula╚Ťiei afectate de cutremur.

Sus╚Ťine MGM

Fii și tu parte din impactul pe care îl avem.

Asocia╚Ťia MGM (Mision├ónd Genera╚Ťia de M├óine) este o Organiza╚Ťie Non Profit ce are la baza proiectelor sale, motto-ul:

Din Drag­čĺÖste pentru OAMENI!

Iubim oamenii, credem în viitorul acestora și tot ceea ce facem, este arătarea prin fapte că ne pasă și că dorim să schimbăm ceva în dreptul lor.