Ești angajat?

Redirecționează GRATUIT 3,5% din impozitul pe care îl plătești către stat

#impact

Transformăm ÎMPREUNĂ speranța în realitate

O mână de ajutor pentru cei uitați

Într-o lume în care mulți aleargă să-și îndeplinească propriile obiective, noi alegem să fim aproape de cei uitați de societate!

Fiecare Copil Merită un Viitor

Da! Încă există copii abandonați, copii bolnavi, copii fără posibilități. Copii fără viitor. Tu poți fi motivul unei vieți schimbate în bine.

Un gest mic, un impact MARE

Nu există limite! Chiar și cel mai mic gest de ajutorare poate face o diferență, poate aduce un zâmbet, poate aprinde o speranță.

Copii sustinuti la scoala
0
Beneficiari Ajutati
Copii echipati pentru iarna
Tone de alimente

Tu poți fi motivul pentru care alți oameni supraviețuiesc

Chiar și cel mai mic gest de generozitate poate lumina viața cuiva. Contribuția ta poate aduce zâmbete, speranță și schimbare semnificativă în comunitățile nevoiașe.

Sprijinim
inimi

Fiecare ajutor pe care îl oferim cuiva este un pas spre un viitor mai luminos. Oferim speranță. Sprijinim inimi. Vino alături de noi!

Din Drag💙ste pentru
OAMENI

Cum mă pot implica?

Donează online

Credem în transparență și din acest motiv creăm rapoarte periodice ca tu să vezi unde ajung resursele tale. Sprijină un caz donând online.

Poți dona produse pentru nevoiași

Contribuția ta cu produse esențiale poate aduce un zâmbet și alinare în viețile celor nevoiași. Fiecare donație contează și ajută la construirea unui viitor mai sigur și mai fericit pentru familiile vulnerabile.

Implică-te ca voluntar

Alătură-te ca voluntar și fii parte din schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Implicarea ta directă poate transforma vieți, aducând speranță și ajutor acolo unde este cel mai mult nevoie. Fiecare acțiune contează în construirea unei comunități mai puternice și mai unite.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pe care îl plătești la stat

Anual poți redirecționa 3,5% din impozitul pe care îl plătești oricum către stat, pentru a sprijini activitatea MGM.

Direcționează 20% din impozitul pe profit al afacerii tale

Împreună suntem de 20 de ori mai puternici… pentru copiii României! Ca și companie poți dona lunar sau trimestrial și poți deduce suma donată din impozitul pe profit.

Donează online

Poți dona online pentru a susține activitatea MGM. Poți să ceri echipei noastre și un contract de sponsorizare pentru a beneficia de deduceri.

Poți dona produse pentru nevoiași

Contribuția ta cu produse esențiale poate aduce un zâmbet și alinare în viețile celor nevoiași. Fiecare donație contează și ajută la construirea unui viitor mai sigur și mai fericit pentru familiile vulnerabile.

Voluntariat corporate

Încurajează dezvoltarea personală a echipei companiei tale, prin activități de voluntariat! Suntem nerăbdători să îi cunoaștem.

De 10 ani luptăm pentru OAMENI

De un deceniu, suntem în prima linie a schimbării, dedicându-ne misiunii de a face o diferență semnificativă. Fiecare moment a contat în lupta noastră neîntreruptă de a aduce speranță și suport celor în nevoie.

Cum mă pot implica?

Shopping cart