MGM-logo

Fii voluntar MGM

Previous
Next
„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că nu m-a uitat și a trimis oamenii Lui să mă viziteze.”

Zilnic, voluntarii Asociației Misionând Generația de Mâine se implică pentru a aduce o schimbare importantă în viața copiilor și adulților.

Voluntariatul înseamnă să-ți oferi, din proprie inițiativă și în mod gratuit, timpul tău și abilitățile tale pentru a-i ajuta pe alții.

Asociația MGM sprijnă voluntariatul și încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele desfășurate.

Dorești să te implici?

Te poți implica în mod fizic, alături de voluntarii noștri din Suceava. Sau te poți implica online, dacă abilitățile tale îți permit lucrul acesta.

În ce activități te poți implica?

În ce activități te poți implica?

Completează formularul de mai jos cu datele tale și în scurt timp te vom contacta pentru mai multe detalii, pe email sau telefonic. Vom încerca să te contactăm cât de repede posibil. Timpul de răspuns poate varia în funcție de solicitările fiecărei perioade.

Îți mulțumim pentru sprijinul tău! Domnul să te binecuvânteze!

Testimoniale

Miriam Danileț

Voluntar

Voluntariatul m-a ajutat să mă descopăr și să cresc în cel mai frumos mod posibil. Am învățat că fericirea stă în lucruri mici, iar eu pot aduce fericire unui copil printr-o simplă îmbrățișare. Viața mea nu ar fi la fel fără fericirea sinceră a celor pe care îi întâlnesc prin intermediul voluntariatului.

Laur Gabor

Voluntar

Voluntariatul în cadrul Asociației MGM m-a adus mai aproape de Dumnezeu. Încă de la prima acțiune, am simțit că Dumnezeu vrea să mă folosească și dau Slavă Lui pentru felul cum a lucrat în viața mea. Anul 2021 a fost anul în care m-am hotărât să îl urmez pe Dumnezeu și știu că toate acțiunile la care am ales să mă implic de-a lungul anului, m-au adus astăzi cu un pas mai aproape de Dumnezeu.

Dana Pavăl

Voluntar

Voluntariatul m-a ajutat să-mi schimb percepția asupra multor lucruri, să mă cunosc mai bine și să devin mult mai recunoscătoare. Mi-a luat mult să descopăr că puținul pe care îl fac contează. Puținul meu, puținul altuia și ajutorul lui Dumnezeu ajută la crearea unui mic colț de rai, pe care unii oameni doar îl visează. Prin voluntariat, participi la îndeplinirea multor vise.